Connect with us

World

Arrow wint Rubrik’s 2024 Global Partner Award voor Distributiepartner…

Published

on

“We zijn verheugd dat Rubrik het werk erkent dat Arrow wereldwijd doet om onze kanaalpartners in staat te stellen gegevensbeveiliging en operationele veerkracht voor organisaties te leveren”, zegt Eric Nowak (foto), Global President van Arrow Enterprise Computing Solutions. “Wij zijn blij hen samen te kunnen voorzien van de hulpmiddelen die nodig zijn om de gegevens van hun klanten te beveiligen tegen evoluerende cyberbedreigingen.”

Partner Forum tijdens Rubrik Forward

De winnaars van de Global Partner Awards werden bekendgemaakt tijdens het Partner Forum tijdens Rubrik Forward. Het forum brengt het leiderschap van Rubrik samen met zijn toppartners om te onderzoeken hoe organisaties in verschillende sectoren databeveiliging en cyberweerbaarheid hebben geïmplementeerd om cyberaanvallen en het voortdurend evoluerende bedreigingslandschap te bestrijden.

“Gefeliciteerd met de benoeming van Arrow tot onze wereldwijde distributeur van het jaar”, zegt Ghazal Asif, vice president Global Channels & Alliances bij Rubrik. “Rubrik heeft een uitstekend partnerecosysteem en we vinden het geweldig om onze samenwerking te vieren als we samenkomen om organisaties over de hele wereld te helpen cyberweerbaar te worden.”

Continue Reading