Connect with us

Horoscope

Arsenal wil Szczesny opnieuw contracteren als mogelijke vervanger van Ramsdale

Published

on

Arsenal overweegt een schokkende zet om Wojciech Szczesny terug te halen naar het Emirates Stadium terwijl ze zich voorbereiden op het vertrek van Aaron Ramsdale.

The Gunners zijn begonnen met het zoeken naar een vervanger voor Ramsdale, die zijn plaats heeft verloren aan David Raya en deze zomer de club zal verlaten.

Ramsdale speelde dit seizoen slechts zes wedstrijden in de Premier League en speelde voor het laatst tijdens de 2-1 overwinning op Brentford in maart.

Arsenal zou idealiter graag een doelman van eigen bodem willen contracteren om te helpen de regels van de Premier League-ploeg na te leven en Szczesny is volgens The Standard genoemd als een mogelijke optie via de Spiegel

De 34-jarige doorliep de Gunners-academie en speelde 181 wedstrijden voordat hij in 2017 naar Juventus verhuisde.

Juventus wil deze zomer graag een doelman verkopen, omdat ze plannen maken om Michele Di Gregorio van Monza binnen te halen, wat de potentie van een vertrek van Szczesny vergroot.

De Pool, die nog een jaar onder zijn contract heeft, was dit seizoen de eerste keuze bij Juventus en het valt nog te bezien of hij blij zou zijn als back-up van Raya.

Jason Steele uit Brighton is een andere doelman van eigen bodem waar Arsenal zich op zou kunnen richten.

De 33-jarige speelde dit seizoen zestien wedstrijden in de Premier League en vocht tegen Bart Verbruggen om de nummer 16-trui aan de zuidkust. Steele heeft nog twee jaar te gaan op zijn contract bij de Seagulls.

The Gunners volgen ook de voortgang van de jonge Ajax-stopper Diant Ramaj.

De 22-jarige is iemand die past in de vorm van een doelman die Arsenal zou willen hebben, gezien het feit dat hij op zijn best fantastisch is met de bal, maar terughoudend zou kunnen zijn om zijn plaats als basisspeler op te geven.

Wat Ramsdale betreft, Newcastle is de belangrijkste kandidaat om de Engelse international te contracteren, terwijl hij deze zomer op zoek gaat naar reguliere speeltijd.

In maart gaf baas Mikel Arteta echter toe dat er tot het einde van het seizoen geen gesprekken over zijn toekomst zouden plaatsvinden.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.

Continue Reading