Connect with us

Shopping

Bristol wil ook Nederlandse winkels verkopen – RetailTrends

Published

on

Bristol is op zoek naar overnamekandidaten voor de winkels in Nederland. Euro Shoe Group, het moederbedrijf van de keten, wil de 80 Nederlandse filialen van de hand doen. Dat zegt het bedrijf tegen RetailTrends. 

Euro Shoe Group heeft enkele dagen geleden een gerechtelijke reorganisatie aangevraagd voor zijn Belgische activiteiten, om via die weg een koper te vinden voor alle 117 Bristol-winkels in het land. Lore Vanaudenhove, cmo van de schoenenketen, benadrukt dat de gerechtelijke procedure niet geldt voor de Nederlandse activiteiten. Wel gaat het bedrijf ook hier op zoek naar overnamekandidaten. 

Deze week houdt het bedrijf uitverkoop in de winkels, om zo de continuïteit van het proces te garanderen. Volgens Vanaudenhove geldt dit ook voor de Nederlandse filialen. Later deze week wordt er meer duidelijk over deze uitverkoop. 

Bristol wil via een gerechtelijke reorganisatie kopers vinden voor zijn Belgische tak. Dat kan als geheel, maar ook in delen. Het is nog niet bekend of er voor de Nederlandse tak van de retailer gezocht wordt naar 1 koper.
 

Continue Reading