Connect with us

Basketball

Door blessures geteisterd Donar blijft verbazen en wint van Den Bosch. Kijk hier de samenvatting

Published

on

donderdag 23 mei 2024, 07:42 uur

Donar won woensdagavond in Martiniplaza in eigen huis met 88-80 van Den Bosch. Hiermee trok de ploeg van coach Andrej Stimac weer gelijk in de best-of-fiveserie.

» Dagblad van het Noorden

woensdag 22 mei 2024, 21:36 uur

Gehavende vechtploeg Donar dwingt vijfde duel af tegen Den Bosch in halve finale

Donar heeft woensdagavond op heroïsche wijze een vijfde en beslissende wedstrijd afgedwongen in de halve finale van de play-offs om de landstitel. De gehavende ploeg van coach Andrej Stimac won in eigen huis met 88-80 het vierde duel van Heroes Den Bosch, waardoor het 2-2 staat in de serie.

woensdag 22 mei 2024, 19:14 uur

Heroes Den Bosch laat het aankomen op vijfde wedstrijd na verlies in basketbalgevecht

Brabants DagbladEen allesbeslissende vijfde wedstrijd gaat komende vrijdag bepalen of Heroes Den Bosch naar de finale gaat van de play-offs om de landstitel. De ploeg van Erik Braal verloor woensdag met 88-80 bij Donar Groningen en liet daarmee de kans liggen om de halve finale-serie al in een vroegtijdig stadium te beslissen. Na vier duels is het 2-2.

woensdag 22 mei 2024, 09:06 uur

Kijk hier vanavond LIVE en exclusief naar basketbalwedstrijd Heroes Den Bosch tegen Donar Groningen

PZCHeroes Den Bosch staat met één been in de finale van de Dutch Basketball League play-offs. Woensdagavond gaat de ploeg van trainer Erik Braal voor de laatste keer naar de Martiniplaza, waar het Donar Groningen de genadeklap wil uitdelen. De wedstrijd is vanaf 19.30 uur hier LIVE te zien en is exclusief voor abonnees.

Foto’s bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Noord
Foto: PZC

Continue Reading