Connect with us

Golf

Dutch Ladies Open: hét vriendinnenuitje deze zomer!

Published

on

Trommel je vriendinnen op voor een heerlijk dagje midden in het groen, want deze zomer strijkt het grootste vrouwengolfevenement van Nederland neer in Hilversum! Of je nu al jaren op de green te vinden bent, of eigenlijk maar weinig van de sport af weet, dit evenement wil je niet missen.

Dutch Ladies Open

Van 19 t/m 21 juni staat de Hilversumsche Golf Club in het teken van het Dutch Ladies Open. Van internationale speelsters tot aan onze ‘eigen’ Anne van Dam, de crème de la crème van de vrouwelijke golfwereld verzamelt zich hier voor hét toernooi van het jaar. En jij kunt ze aanmoedigen!

Ben je zelf niet helemaal thuis in het golfwereldje? No worries. Het Dutch Ladies Open draait om veel meer dan golf alleen. Wij zetten de highlights voor je op een rijtje.

Onderaan het artikel vind je nog een leuke kortingscode waarmee je korting krijgt op jouw kaartje.

Sla zelf een balletje op de Golf Academie

Door alle golfactie om je heen voel je je ongetwijfeld inspired om zelf ook aan de slag te gaan, en dat kan op de Golf Academie! Professionals van de PGA-golfopleiding helpen je in een half uur tijd om jouw eigen spel naar een hoger niveau te tillen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, dus dit is hét moment om samen met jouw vriendinnen de baan op te gaan.

Golf Vrijmibo

Op de vrijdagavond vindt – wat ons betreft – een absoluut hoogtepunt van het programma plaats: de Golf Vrijmibo! De week afsluiten met een vrijdagmiddagborrel op de golfbaan, dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Onder het genot de lekkerste hapjes en drankjes beleef je hier een avond vol gezelligheid en swingende muziek.

Voor de kids

Het Dutch Ladies Open is een uitje voor de hele familie. Terwijl jij in spanning kijkt naar de actie op de baan, kunnen de kinderen zich vermaken in het Funpark, waar ze geschminkt kunnen worden, zelf een balletje mogen slaan of zich kunnen uitleven op het springkussen. Ideaal!

Live meekijken

Met al die leuke activiteiten zouden we het bijna vergeten, maar uiteraard is er het hele weekend gelegenheid om het toernooi te bekijken. In drie rondes, verdeeld over de drie dagen, kun je alle topspeelsters live zien spelen op het hoogste Europese podium. Extra leuk: dit is jouw allerlaatste kans om Anne van Dam in actie te zien voordat zij afreist naar Parijs, waar ze Nederland mag vertegenwoordigen op de Olympische Spelen 2024.

Anne van Dam op het Dutch Ladies Open 2023

Vrouwengolf promoten

Danielle Wallet, algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), benadrukt het belang van het Dutch Ladies Open bij het promoten en ondersteunen van vrouwengolf. “Dit toernooi op de Hilversumsche Golf Club is cruciaal voor het bevorderen van vrouwengolf in Nederland en wereldwijd. We zijn trots dat we als Nederland nadrukkelijk op de jaarlijkse golfkalender staan met het KLM Open en het Dutch Ladies Open. Daarnaast organiseren we in 2026 samen met Bernardus Golf en IMG de Solheim Cup. De NGF vindt het belangrijk om vrouwengolf op de kaart zetten en een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de sport.”

Tickets en kortingscode

Ben jij na het zien van al dit leuks al overtuigd? Tickets bestel je heel gemakkelijk via deze link.

Extra leuk: met de kortingscode Beaumonde10 betaal je slechts 10 euro in plaats van 15 euro voor je kaartje! Dit weekend vol activiteiten, plezier en natuurlijk topgolf wil je natuurlijk absoluut niet missen. Spoor al jouw vriendinnen en/of familie aan, en koop nu je tickets voor hét vrouwengolfevenement van het jaar.

Beeld: Dutch Ladies Open

Continue Reading