Connect with us

Infra

Eurofiber gunt glasvezel deal aan BAM Telecom, Circet Nederland,…

Published

on

De contracten zijn een verlenging van de samenwerking met de vier bedrijven. Naast de aanleg betreft het in het geval van BAM Telecom en SPIE Nederland ook het onderhoud en schadeherstel van het Eurofiber glasvezelnetwerk. 

Meile de Haan, group director Network Infra van Eurofiber: “BAM, Circet Nederland, Siers en SPIE hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan Eurofibers snelle expansie in de afgelopen jaren. Digitale infrastructuur is voor onze klanten, waaronder overheden, utilities, telecomaanbieders en grote ondernemingen, van cruciaal belang en daarom stellen wij hoge eisen aan onze ketenpartners. Ik ben dan ook verheugd dat wij met alle vier nieuwe overeenkomsten hebben afgesloten.”

De vraag naar zakelijke glasvezelverbindingen groeit nog steeds. Bedrijven en organisaties vragen behalve om nieuwe aansluitingen, ook toenemend om een tweede of zelfs derde verbinding op dezelfde locatie om zo de beschikbaarheid te allen tijde te garanderen. De Haan: “Een naadloze samenwerking met onze aannemers is een voorwaarde om onze klanten de kwaliteit te leveren die ze van Eurofiber verwachten. Daarnaast betekent dit partnerschap ook dat we samen steeds blijven kijken hoe we ons kunnen verbeteren. Innovatie is daarom belangrijk onderdeel van de nieuwe overeenkomsten, met als doel de aanleg van netwerken nog verder te stroomlijnen, waardoor we onze klanten nog sneller en kostenefficiënter kunnen aansluiten. Verder is verduurzaming van de keten als een taak die wij gezamenlijk met onze partners gaan vervullen.”

Continue Reading