Connect with us

Fashion

Fashion Dion 2e meest gewaardeerde modewinkel van Nederland

Published

on

AlgemeenMIERLO-HOUT Bij Fashion Dion aan de Mierloseweg 331 is het feest. De winkel is namelijk uitgeroepen tot 2e meest gewaardeerde modewinkel van Nederland. Eerder werd Fashion Dion al eerste van Helmond en eerste van Brabant. Toen ze uiteindelijk bij de ‘laatste’ drie van Nederland bleek te horen en in Zeist was uitgenodigd voor de uitreiking, was eigenaresse Dion van der Heijden blij verrast. “Ik ben zo ontzettend verheugd met deze waardering!”, zegt ze vrolijk. “Mijn gemiddelde cijfer is een 9,75 en daar ben ik natuurlijk trots op. Ik heb deze prijs en waardering te danken aan mijn klanten en ik ben hen dan ook ontzettend dankbaar!”, voegt ze stralend toe.

Door: Wendy Lodewijk

Het is ook niet voor niets dat Fashion Dion deze prijs won. De winkel, die je kunt omschrijven als een gezellige boetiek, heeft iets unieks: je wordt er ontvangen met koffie en thee en je kunt een praatje maken als je dat leuk vindt. Daarnaast kent Dion bijna iedere klant persoonlijk en ze weet dan ook wat diegene leuk vindt. Ze helpt je graag met een passend advies. “En daarin ben ik eerlijk”, zegt ze. “Ik zeg niet dat iets mooi staat om te verkopen, het moet dan ook echt mooi staan. Als iets niet mooi staat, zeg ik het ook gewoon.” Aan een dergelijk advies heb je dus echt iets! “Dat persoonlijk contact met de klanten, dat is wat mijn werk zo leuk maakt.” Dion doet alles in haar eentje, van de administratie tot aan de inkoop en van schoonmaken tot het leuk aankleden van de winkel. Dat is dus hard werken, maar Dion doet dat met heel veel passie en plezier. En dat straalt ze uit!

Om de mooie prijs te vieren en om haar klanten extra te bedanken voor deze opsteker, hanteert Dion deze dagen mooie kortingen. Zo krijg je op elk item 20% korting. Koop je 2 of meer artikelen, dan krijg je zelfs 30% korting!

Kom je binnenkort langs? Je parkeert gratis voor de deur!

Continue Reading