Connect with us

Horoscope

Is Travis Kelce nu met Taylor Swift in Amsterdam voor haar Eras Tour?

Published

on

Ze is hier! Taylor Swift heeft gisteren haar eerste optreden gegeven in Amsterdam en staat nog twee avonden in met haar uitverkochte shows in de Johan Cruijff ArenA. Het zou niet verrassend zijn als vriendje Travis Kelce met haar is meegevlogen, aangezien hij vorige week nog met haar te zien was op het podium. Zijn de twee al samen in onze hoofdstad gespot?

Is Travis Kelce met Taylor Swift in Nederland?

Er gaan veel geruchten rond over Taylor Swift en Travis Kelce die samen met een van haar dansers in een restaurant zouden zijn gezien in Amsterdam, het lijkt er dus op dat Travis inderdaad ook met zijn vriendin is meegevlogen naar Nederland vanuit Dublin.

Gisteren vierde de 34-jarige zangeres de Amerikaanse feestdag ‘de 4th of July’ tijdens haar Eras Tour in Amsterdam, en nam fans mee op een meeslepende reis langs de grootste hits uit haar carrière, compleet met indrukwekkende choreografie, verbluffende decors en epische kostuumwisselingen.

Ze ging gisteren zelfs voor een nieuwe outfit uit haar 1989-era: een sprankelend blauw topje en een roodoranje rok, een knipoog naar de feestdag, die ze normaal gesproken altijd groots viert met bekende vrienden.

Komt Travis Kelce weer op het podium in Amsterdam?

Travis Kelce hintte er in zijn New Heights-podcast met zijn broer op dat hij nog wel een keer bij Taylor Swift op het podium zou opduiken, en natuurlijk hopen we dat dit in Amsterdam zal zijn. We hebben daar nog twee dagen voor, want Taylor staat nog vanavond en morgenavond in de Johan Cruijff ArenA.

Continue Reading