Connect with us

Sports

Johan Derksen is na Nederland – Frankrijk helemaal klaar met Depay: “Met een heel arrogant gezicht wil hij iedere vrije trap en corner nemen”

Published

on

Johan Derksen heeft vanavond na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk uitgehaald naar Memphis Depay. De Vandaag Inside analist stoort zich aan de arrogante uitstraling van Depay en daarbovenop te weinig presteert op het veld.

Na het fluitsignaal was Derksen gelijk duidelijk. “Memphis is op het ogenblik de meest opvallende speler ter wereld, maar niet vanwege zijn spel. Met een heel arrogant gezicht wil hij iedere vrije trap en corner nemen. Maar is het is niks!”

René van der Gijp sluit zich bij de woorden van Derksen aan. “Memphis is een soort Neymar aan het worden. Die heeft zich twee jaar geleden voorgenomen: ik ga niet meer diep zonder bal. En misschien zit die haarband te strak”, vertelt Van der Gijp grappenderwijs. “Dan loopt het bloed niet lekker.”

Van der Gijp vindt dat ondanks het slecht spel van Oranje we wel blij mogen zijn met de 0-0 uitslag. “Het is een toernooi, het was geen leuke wedstrijd om naar te kijken, maar je hebt een punt en je bent bijna door. In het toernooi maakt het totaal niet uit. Laten we wel realistisch zijn: als je voor het toernooi zou kunnen tekenen voor 0-0, dan zou dat prima zijn.”

Continue Reading