Connect with us

Travel

Juli 2024: de nieuwe hotels in onze selectie

Published

on

De onderstaande hotels maken deel uit van de MICHELIN Gids hotelselectie. Elk hotel is door onze experts gekozen uit de meer dan 5000 hotels die onze selectie telt, en dat voor zijn buitengewone stijl, service en persoonlijkheid. Elk hotel kan worden geboekt op de website en app van de MICHELIN Gids.


© The Breeze

© The Breeze

The Breeze

Ahlbeck, Duitsland

Reizigers met een voorliefde voor de Baltische kust zullen ongetwijfeld vallen voor dit verborgen juweeltje in vakantieoord Ahlbeck, de laatste halte voor de Poolse grens. The Breeze is een design boetiekhotel waarvan de naam zowel kan verwijzen naar de sfeer aan zee als naar de modernistische gebouwen.

Boek een kamer bij The Breeze met de MICHELIN Gids →

© Le Petit Pali at 8th Ave
© Le Petit Pali at 8th Ave

© Le Petit Pali at 8th Ave

Le Petit Pali at 8th Ave

Carmel, Californië, Verenigde Staten

Alle Palisociety hotels delen een bepaalde pretentieloze, vintage-geïnspireerde warmte. Ondanks hun stijlvolle omgeving neigen ze meer naar een gezellige residentiële vibe dan naar een intimiderende high-fashion sfeer. Dit geldt des te meer voor Le Petit Pali at 8th Ave, een hotel met 24 kamers die meer een B&B aan zee is dan een stedelijk boetiekhotel.

Boek een kamer bij Le Petit Pali at 8th Ave met de MICHELIN Gids →

© Eliamos Villas Hotel & Spa
© Eliamos Villas Hotel & Spa

© Eliamos Villas Hotel & Spa

Eliamos Villas Hotel & Spa

Kefalonia, Griekenland

Eliamos Villas Hotel & Spa geniet eerst en vooral van een prachtige locatie aan de zuidkust van Kefalonia, op een heuvel boven een strand, uitkijkend over de Ionische Zee. Wat de aantrekkingskracht nog groter maakt, is dat de eigenaar binnenhuisarchitect is. En afgaande op de look van de 12 villa’s van het hotel, is hij een krak in zijn vak.

Boek een kamer bij Eliamos Villas Hotel & Spa met de MICHELIN Gids →

© The Namkhan
© The Namkhan

© The Namkhan

The Namkhan
Luang Prabang, Laos

Voordat het in 2019 zijn deuren opende voor reizigers, lag de focus van The Namkhan volledig op zijn biologische boerderij. De eerste overnachtingsmogelijkheden waren tenten in glampingstijl, en hoewel de eigenaren later meer conventionele suites en villa’s toevoegden, overheerst een down-to-earth ethos in deze elegante eco-lodge aan de rand van Luang Prabang.

Boek een kamer bij The Namkhan met de MICHELIN Gids →

© Silvestre Nosara
© Silvestre Nosara

© Silvestre Nosara

Silvestre Nosara

Nosara, Costa Rica

Een verblijf in de buurt van Playa Guiones, een van Costa Rica’s meest gewaardeerde stranden, betekent meestal dat u incheckt bij een traditioneel hotel of in een vakantiehuis. Silvestre Nosara Hotel & Residences biedt de voordelen van beide, en vult daarmee een leemte op die een van de mede-eigenaars een paar jaar geleden ontdekte tijdens een langdurig verblijf in de regio.

Boek een kamer bij Silvestre Nosara met de MICHELIN Gids →

© CASA HOYOS
© CASA HOYOS

© CASA HOYOS

CASA HOYOS

San Miguel De Allende, Mexico

Dit is zeker niet het enige hotel in Mexico dat gemaakt is van een Spaans koloniaal herenhuis – aangevuld met een patio in Andalusische stijl en opvallend tegelwerk – maar CASA HOYOS voelt echt uniek aan. De inrichting is geïnspireerd door Julián Hoyos, een Spanjaard die het pand in 1938 kocht, en is zowel kleurrijk, levendig als karaktervol.

Boek een kamer bij CASA HOYOS met de MICHELIN Gids →

© Trisara
© Trisara

© Trisara

Trisara

Phuket, Thailand

Het is moeilijk om een luxueuzer verblijf te vinden in Phuket dan Trisara. Dit luxeresort ligt aan een privéstrand (een zeldzaamheid hier) en hoewel de locatie enigszins afgelegen is, worden gasten op het vliegveld opgewacht en naar het hotel gebracht in met leer beklede SUV’s. Wat er u vervolgens nog allemaal te wachten staat, is al even indrukwekkend.

Boek een kamer bij Trisara met de MICHELIN Gids →

© Le Domaine de la Klauss
© Le Domaine de la Klauss

© Le Domaine de la Klauss

Le Domaine de la Klauss

Montenach, Frankrijk

Deze uithoek van Lotharingen, vlak bij de grens met Duitsland en Luxemburg, heeft een heel eigen karakter. Hetzelfde kan gezegd worden van Le Domaine de la Klauss, waarvan de brute stenen muren doen denken aan een middeleeuws fort. Maar wees gerust: het moderne, luxueuze interieur en de eersteklas service zullen u allesbehalve afschrikken.

Boek een kamer bij Le Domaine de la Klauss met de MICHELIN Gids →

© Pátio do Tijolo
© Pátio do Tijolo

© Pátio do Tijolo

Pátio do Tijolo

Lissabon, Portugal

Pátio do Tijolo is alleen toegankelijk via een verborgen doorgang, maar eenmaal u binnen bent, is het een erg gezellige plek. Het open ontwerp is geïnspireerd door het Portugese concept van een patio of gedeelde ruimte. De gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes omvatten een lommerrijke binnenplaats, een moderne keuken en een stijlvolle woonkamer die ideaal is om te lezen of te ontspannen.

Boek een kamer bij Pátio do Tijolo met de MICHELIN Gids →

© Hōm Santorini
© Hōm Santorini

© Hōm Santorini

Hōm Santorini

Oia, Griekenland

Hōm Santorini noemt zichzelf een zomerhuis – een bescheiden term voor dit stijlvolle hotel dat midden in de kliffen van het eiland is gebouwd. Met een relaxte sfeer, schoenen optioneel, altijd klaar voor een drankje, belichaamt het de charme van het vakantiehuis van een vriend. Maar het strakke ontwerp en het panoramische oceaanzicht zijn een stap boven wat u normaal zou verwachten.

Boek een kamer bij Hōm Santorini met de MICHELIN Gids →

Continue Reading