Connect with us

NFL

Nederland: Football Manager 24 voorspelt de winnaar van de Euro 2024-ronde van 16

Published

on

Nederland neemt het op tegen Roemenië in de achtste finales van Euro 2024. De Football Manager 24-simulator heeft de winnaar van deze wedstrijd voorspeld. Favorieten vallen op.

Het is een interessante ontmoeting, in de achtste finales, tussen twee teams die iedereen verrasten tijdens de groepsfase van Euro 2024. Tegen alle verwachtingen in eindigde Roemenië bovenaan in Groep E, vóór België. Aan Nederlandse kant was de verrassing niet prettig. De mannen van Ronald Koeman waren teleurgesteld door de nederlaag tegen Oostenrijk (2-3). Dit resultaat bracht hen naar de derde plaats in Groep D.

Ondanks deze slechte prestatie lijken Depay’s teamgenoten Memphis favoriet te blijven in deze ronde van 16. Om deze hypothese te testen, hebben we een test uitgevoerd door deze wedstrijd 100 keer te simuleren in de videogame Football Manager 24. Welk land heeft het meeste gewonnen?

Nederland gekwalificeerd

Roemenië komt in aanmerking

68

32

Dit is niet de enige voorspelling die in de richting van Oranje gaat. Volgens de AI van Opta hebben ze een kans van 73,29% om de kwartfinales te bereiken. Aan de open tafel heeft Nederland een goede kans om de halve finales te bereiken. In de kwartfinales kan Oostenrijk, eveneens kandidaat voor de achtste plaats, in de weg staan. Dit zou ons een verleidelijke vergelding opleveren.

Ontdek het laatste nieuws over Euro 2024

Continue Reading