Connect with us

Golf

Nieuwe Raampartijen voor tijdelijke inhuur ICTU

Published

on

ICTU is een onafhankelijke advies- en projectenorganisatie binnen de overheid. ICTU helpt overheidsorganisaties met uiteenlopende uitdagingen rondom digitalisering. Dat doet ICTU met oog voor de balans tussen techniek en gebruik, tussen innovatie en werkbare oplossingen. Zodat burgers en bedrijven zaken die ze doen met de overheid veilig en makkelijk digitaal kunnen afhandelen.

Per 1 juli 2024 gaan nieuwe raamovereenkomsten in voor de tijdelijke inhuur van externe professionals. De nieuwe raamovereenkomsten zijn nodig in verband met het aflopen van de daarvoor geldende wettelijke termijnen.

Vier nieuwe raampartijen

Voor zowel perceel 1 (IT-development) als perceel 2 (Consultancy en projectmanagement) zijn dat de volgende vier nieuwe raampartijen (in willekeurige volgorde):

HintTech Staffing behoort sinds 2008 tot de voorkeursleveranciers die ICTU van kwalitatief hoogwaardige en schaarse ICT-professionals voorzien. “We werken nu 16 jaar met ICTU samen en kennen ICTU als geen andere organisatie,” zegt Richard Jansen, algemeen directeur van HintTech Staffing. Hij is er trots op dat HintTech wederom is geselecteerd. “De Rijksoverheid staat ook de komende jaren voor tal van uitdagingen. ICTU speelt als onafhankelijke advies- en projectenorganisatie een sleutelrol in het succesvol adresseren van deze uitdagingen. Met onze persoonlijke aanpak, gericht op zowel kandidaten als opdrachtgever ICTU, gaan we ons ook de komende 4 jaar inzetten om voor ICTU de beste ICT-professionals uit de markt te halen.”

Continue Reading