Connect with us

NFL

Ondertussen in F1 | Verstappen voorspelt Nederland – Engeland: ‘Football is coming home’

Published

on

Tussen al het belangrijke nieuws kun je best eens wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Verstappen voorspelt Nederland – Engeland: ‘Football is coming home’

Max Verstappen voelde de vraag al aankomen in de paddock in Engeland: een voorspelling voor de halve finale op het EK. Verstappen voorspelt een 5-0, voor Nederland, met totale dominantie. ‘Football is not coming home then?’ luidt de vraag. Jawel hoor, aldus de wereldkampioen, maar dan wel naar Nederland.

Red Bull plakt gepast muziekje onder Verstappens pirouette op Silverstone

Max Verstappen spinde tijdens op het natte asfalt van Silverstone toen het zo regende afgelopen weekend. Hij maakte een keurige 360 op de baan en belandde er niet naast, dus er was niets aan de hand. Red Bull wist wel raad met de beelden en plakten er een leuk muziekje onder.

Antonelli blikt terug op eerste F2-zege

Het lijkt niet de vraag of Andrea Kimi Antonelli de Formule 1 zal halen, maar wanneer hij zal debuteren. Afgelopen weekend pakte de 17-jarige Italiaan zijn eerste overwinning in de Formule 2. Het jonge talent reageerde in samenwerking met Mercedes op zijn triomf.

=https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1810718690398048467″ data-service=”twitter”>

Verstappen deelt irritaties: ‘Dan denk ik: shut the f*** up!’

Max Verstappen is er geen fan van als mensen maar doorzeuren over hun straatauto, en allerlei details moeten delen over waarom hun auto zo geweldig is. Dat maakt de Nederlander duidelijk in het onderstaande filmpje.

Hamilton is het nog niet verleerd: Verstappen en Norris krijgen de volle laag

Lewis Hamilton keerde na een afwezigheid van tweeënhalf jaar terug op de hoogste trede van het podium, maar was het champagnespuiten duidelijk nog niet verleerd. Bij zijn 199e bezoekje aan het podium gaf hij eerst race engineer Peter ‘Bono’ Bonnington de volle laag, waarna het teampersoneel, Max Verstappen, én Lando Norris ook nog aan de beurt kwamen.

=https://twitter.com/F1/status/1810273122097963321″ data-service=”twitter”>

Verstappen maakt gehakt van Engelse keuken: ‘Ik herinner de kartdagen nog’

Max Verstappen was afgelopen weekend in vijandig territorium: het thuisland van rivalen Lando Norris, George Russell, en Lewis Hamilton. De wereldkampioen kreeg de vraag wat zijn favoriete Engelse eten is. ‘Dat is er niet’, maakt Verstappen meteen duidelijk, die daarna bevestigt dat het allemaal vreselijk is. Hij geeft vervolgens aan dat hij in zijn kartdagen moest leven met wat bonen, ei, en een worstje.

Piastri’s schoen kreeg het zwaar te verduren tijdens feestje na de race

Bij McLaren hadden ze vanzelfsprekend wat te vieren, aangezien Lando Norris de thuisrace van het team afsloot als derde. Als publieksfavorieten gingen Norris en Oscar Piastri nog even bij het publiek langs om de P3 ook met hen te vieren. Piastri moest zijn schoen opofferen voor een shoey. Volgens fans op X heeft Norris die schoen later in het publiek gegooid.

=https://twitter.com/OscarPiastri/status/1810231931813896599″ data-service=”twitter”>

Verstappen en Pérez geven de lay-out Silverstone een makeover

Max Verstappen en Sergio Pérez moesten in Silverstone geblinddoekt de lay-out van het circuit tekenen. Het waaide behoorlijk, het regende ook nog, dus dat was absoluut niet makkelijk. Het ging dan ook niet zo soepel, maar de heren probeerden het zeker.

Continue Reading