Connect with us

Shopping

Overname winkels Casa

Published

on

Xenos neemt acht van zijn voormalige winkels terug van Casa. In 2018 verkocht de uiteenvallende Blokker Holding 110 winkels van Xenos aan internationale concurrent Casa. Na de transactie bleven voor Xenos nog maar een zestigtal vestigingen over, terwijl Casa zo zijn eerste stappen op de Nederlandse markt zette.

 

De rollen draaien nu echter om: Xenos zegt dit jaar weer ruim 165 winkels te hebben, terwijl Casa zichtbaar afslankt op de markt die het pas vijf jaar geleden betrad. In mei zal het Xenos-logo op de acht locaties op de gevels verschijnen, aldus een persbericht. Als eerste komen de Meubelboulevard van Breda en Trefcenter Venlo aan de beurt, gevolgd door Eindhoven, Terneuzen, Maastricht, de Meubelboulevard in Heerlen, Leeuwarden en Apeldoorn.

 

Sinds 2019, na de afstoting door Blokker, maakt Xenos deel uit van het Nederlandse familiebedrijf Nieuwgeluk Group. De toevoeging van de locaties is een strategische zet om de groei en bereikbaarheid van het winkelnetwerk te versnellen. Het gaat om ‘een aantal van de in Nederland nog gewilde locaties’.


Links

www.xenos.nl
www.casa.nl

Tags

nieuws, interieur, overname, winkels, terugkoop, locaties, vestigingen, groei, krimp, concept, formule, winkelformule, nederland, belgie, familiebedrijf, afstoten, #blokker, #casa, #xenos, #nieuwgelukgroup

Continue Reading