Connect with us

Fashion

Prijswinnaar Dutch GP bekend

Published

on

Prijswinnaar Dutch GP bekend

Gepubliceerd op 30 augustus 2023 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 

Bij de dertiende ronde van 2023 van de prijsvraag van Verstappen.com, viel een 1:4 schaalmodel Dutch GP 2023 helm te winnen! Er dongen maar liefst 655 deelnemers mee. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Zandvoort moest worden voorspeld. In de 58e ronde noteerde de Nederlandse Oracle Red Bull Racing-coureur een 1:13.889 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met haar voorspelling van 1:13.889 had Manon Sterken dat dus exact goed! Zij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.

Samen met haar vader speelt Manon al jaren mee en ze blijkt al fan van Max sinds zijn Formule 1-debuut bij Toro Rosso. “Het Verstappen-virus is mij met de paplepel ingegoten”, vertelt ze. “Mijn vader is namelijk al heel lang fan van de Verstappens en jarenlang lid geweest van de fanclub van Jos Verstappen. Met mijn vader ben ik al verschillende keren Max gaan aanmoedigen bij Grands Prix. Al een aantal keren in Spa-Franchorcamps en de laatste jaren op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Het is geweldig om dat live mee te maken. Volgend jaar gaan we zeker weer.”

De kledingkast van Manon is gevuld met allerlei Max Verstappen merchandise, waaronder shirtjes, vesten, sweaters en caps, afkomstig uit de Max Verstappen shop in Swalmen. “Elk raceweekend zitten we weer in vol ornaat en vol trots in onze Max Verstappen/Red Bull Racing-outfit voor de buis. Dit schaalmodel helmpje krijg een mooie plek in mijn Verstappen-verzameling.”

Van de Dutch Grand Prix werd ook volop genoten. Manon zegt tot besluit: “De race in Zandvoort was mooier dan ik verwacht had. De regenbuien maakten het spannend en brachten weer de kwaliteiten van Max naar boven. Hij staat al op negen overwinningen op een rij, dat is ongelooflijk!” 

Niet gewonnen? Via de Verstappen.com is direct alle merchandise te bestellen. Of breng een bezoekje aan de Max Verstappen store in Swalmen of in Batavia Stad Fashion Outlet. 

Continue Reading