Connect with us

Shopping

Scapino breidt winkels uit in Nederland – RetailTrends

Published

on

Scapino opent binnenkort een flagshipstore in Rotterdam. Later dit jaar opent de schoenenketen nog minimaal vier winkels. 

De flagshipstore komt in winkelcentrum Zuidplein. Het pand is 1.000 vierkante meter groot en is gevuld met een assortiment bestaande uit schoenen, sportartikelen en kleding. “Ondanks de roerige retailmarkt lukt het Scapino om blijvend te groeien en te investeren in de toekomst”, aldus Adem Doymaz, algemeen directeur bij Scapino. 

De keten is van plan om dit jaar nog zeker vier winkels in nieuwe gebieden te openen. Verder kijkt de formule naar Groningen, Den Haag, Breda, Den Bosch, Tilburg en Amsterdam. Daarnaast is Scapino bezig met het lanceren van een nieuw platform om de ship-from-store vanuit de winkels te verbeteren.

Scapino telt 175 winkels in Nederland. Dit jaar kwamen er 20 vestigingen bij. Ook werden er 62 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. De verwachting is dat Scapino eind 2024 klaar is met het vernieuwen van bestaande winkels. Daarna hoopt het voorzichtig om een stap over de grens te zetten. 

Continue Reading