Connect with us

Horoscope

Spectaculair nieuws voor Nederland – Frankrijk: Oranje-speler staat voor transfer van 70 miljoen

Published

on

Journalist Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sport heeft op de dag van Nederland – Frankrijk in verband gebracht met een spectaculaire transfer. Bayern München zou namelijk ‘concreet’ onderhandelen met Paris Saint-Germain over een transfer van de Oranje-international, die afgelopen seizoen al op huurbasis in de Bundesliga speelde voor RB Leipzig.

Plettenberg meldt vrijdagavond dat Bayern serieus werk maakt van de komst van Simons. De Duitse recordkampioen is naar verluidt bijzonder gecharmeerd van de kwaliteiten van de 21-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler en zou hem deze zomer graag overnemen van PSG.


Artikel gaat verder onder video

Bayern en PSG zouden onderhandelen over een huurovereenkomst met een verplichte optie tot koop van minimaal zestig en maximaal zeventig miljoen euro, aldus Plettenberg. Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist is men bij Bayern hoopvol gestemd over de komst van Simons, wiens contract bij PSG nog drie jaar doorloopt.

Simons werd afgelopen seizoen door PSG verhuurd aan RB Leipzig. Hij kende met 10 doelpunten en 15 assists in 43 officiële wedstrijden een prima seizoen bij die Roten Bullen, de als vierde eindigden in de Bundesliga. Leipzig ziet een langer verblijf van Simons naar verluidt ook wel zitten, maar volgens Plettenberg heeft Bayern op dit moment de beste papieren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ideale Oranje zonder één speler met Ajax-dna: ‘Toen is het begonnen’

Nooit in de moderne geschiedenis van Oranje was Ajax zo extreem ondervertegenwoordigd als nu in Duitsland.

Continue Reading