Connect with us

Golf

US Open Golf 2024: live kijken op tv en online | Major kampioenschap van 13-16 juni

Published

on

Als een van de vier welbekende grote golftoernooien van het jaar is dit de major in de derde week van juni waar iedereen naar uitkijkt naast The Masters, The Open Championship en het PGA Championship. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle wedstrijden in het golf tijdens US Open op tv en online kijken kunnen op 13-16 juni 2024. In dit artikel geven wij aan of dit kampioenschap op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het golftoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je het major golfkampioenschap ‘US Open’ (op 13-16 juni 2024) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote golfwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het major golftoernooi US Open per videodienst in Nederland.

Viaplay ➡️ Ga meteen naar US Open 2024 bij Viaplay. Alle wedstrijden worden dit jaar bij de streamingdienst uitgezonden, omdat de Nederlandse uitzendrechten zijn overgenomen van Ziggo.
Ziggo Sport Je kunt hier golf kijken bij Ziggo Sport, maar dit jaar maakt de US Open geen onderdeel van het sportaanbod van de oranje provider uit. Wel zijn onder andere de European Tour en de PGA Tour er te zien op tv en online via een live stream.
⛔️ Amazon Prime Video Prime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt zelf momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+ Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als golf te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO Max De andere videodienst van Warner Bros. Discovery naast discovery+ heet HBO Max, maar hier is nu in Nederland geen sport te zien.
⛔️ SkyShowtime Helaas is de US Open niet op deze streamingdienst te zien.
⛔️ Netflix Bij Netflix is het niet mogelijk om naar golf of andere sporten te kijken.
⛔️ Videoland RTL heeft met Videoland soms ook de mogelijkheid om sportuitzendingen aan te bieden, maar momenteel niet van golf.

Tv-zender die golf tijdens de US Open 2024 uitzendt

De afgelopen tijd waren veel uitzendrechten van golf in handen van Ziggo, waardoor je via je televisie naar de spannendste wedstrijden en toernooien kon kijken. Nu blijkt echter dat je bij Viaplay naar de wedstrijden van de US Open golf in 2024 kunt kijken.

Hiervoor heb je dus wel een abonnement bij Viaplay nodig. Je kunt via je tv kijken, er staan apps op verschillende apparaten en met een abonnement krijg je toegang tot een aanbod van Formule 1, voetbalcompetities als de Premier League en Bundesliga, films en series, etcetera. Je volgt dus niet alleen alle wedstrijden uit US Open golf bij Viaplay, maar ook nog veel meer.

Informatie over de sportwedstrijd US Open 2024

Competitie U.S. Open
Sport Golf
Datum Donderdag 13 tot en met zondag 16 juni 2024
Locatie Pinehurst No. 2, North Carolina, United States

Afbeelding ter illustratie

Continue Reading