Connect with us

Fitness

Vernieuwde HBO Max in juni: sport, reality en reclame

Published

on

HBO Max ondergaat een transformatie in juni. De naam blijft hetzelfde, maar qua content en prijzen gaat er veel veranderen. We leggen het uit in dit artikel.

Lees verder na de advertentie.

HBO Max juni 2024: sport en reclame

Overal waar HBO Max beschikbaar is verandert de dienst in ‘Max’, behalve bij ons. Daar heeft Omroep Max voor gezorgd. Toch gaat er ook hier een hoop veranderen voor de streamingdienst. Deze veranderingen zijn het gevolg van de samensmelting tussen HBO Max en Discovery Plus, beide eigendom van Warner Bros. Discovery. 

Nieuwe content

Allereerst wordt er meer content toegevoegd, met realityseries van Discovery en sportuitzendingen van Eurosport. Dat betekent onder andere dat je komende zomer op HBO Max naar de Olympische Spelen van Parijs 2024 kunt kijken. Dit sportevenement wordt aan alle abonnees zonder extra kosten aangeboden, terwijl je voor andere sporten wel extra moet betalen. 

House of the Dragon seizoen 2.

Nieuwe abonnementen

Op dit moment betaal je 7,99 euro per maand voor een abonnement op HBO Max, maar vanaf juni gaat dat veranderen en moet je kiezen uit meerdere opties.

  • Basis met reclame: Dit is het goedkoopste abonnement, waarbij je in full hd kunt kijken, op twee apparaten tegelijk kunt streamen en dus reclames krijgt.
  • Standaard: Hetzelfde als het basisabonnement, maar dan zonder reclame en met de mogelijkheid om maximaal 30 downloads te doen voor offline kijken.
  • Premium: Het premiumabonnement geeft je de mogelijkheid om op 4 verschillende apparaten te streamen, in 4k-resolutie en zonder reclame. Met dit abonnement kun je maximaal 100 downloads doen.
  • Sport add-on: Daarnaast kun je er nog voor kiezen om sport aan je basis-, standaard- of premiumabonnement toe te voegen. Maar welk abonnement je ook hebt: sport kun je op maximaal 2 apparaten tegelijk streamen. 

HBO Max heeft nog niet onthuld wat deze nieuwe abonnementen gaan kosten en wat er gebeurt met de levenslange korting die abonnees van het eerste uur hebben. 

House of the Dragon

HBO Max timet de verandering slim met de release van het tweede seizoen van House of the Dragon. De eerste aflevering is namelijk vanaf 17 juni te zien. Om de releasedatum te vieren, zijn er twee trailers uitgebracht over de twee rivaliserende huizen in de serie. Je kunt nu naar de groene trailer en zwarte trailer kijken.

HBO Max-tips

We vertellen hoe het opzeggen van je HBO Max-abonnement werkt en geven je de nieuwste kijktips.

Wil je op de hoogte blijven van al het streamingnieuws? Houd Android Planet dan goed in de gaten. We praten je via onze app en nieuwsbrief bij over de laatste ontwikkelingen. Volg ons ook op WhatsAppGoogle NieuwsFacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

Continue Reading