Connect with us

NFL

Walking Football Blauw-Zwart kleurt Oranje – Wassenaarders.nl

Published

on

Op verzoek waren de meeste deelnemers van Walking Football vrijdagmiddag in een Oranje shirt gekomen. Voorafgaande aan de wedstrijd Nederland – Frankrijk werd er op het complex De Schulpwei al een voorwedstrijd gespeeld door de zogenaamde oud-internationals (dromen zijn bedrog). De partij was aantrekkelijker dan wat we die avond te zien kregen. Het Nederlands Elftal zit naar alle waarschijnlijkheid al in de knock-out fase. Uiteraard zullen wij ze blijven steunen.

Walking Football Blauw-Zwart feliciteert De Wassenaarse Krant met hun 1000e uitgave en hopen dat we in de 1001e uitgave weer voorkomen.

SV Wassenaar wil in september ook Walking Football opstarten. Wij wensen hun daar veel succes mee. Mocht het niet van de grond komen dan kunnen jullie je alsnog bij ons aansluiten. Inmiddels hebben twee oud SV Wassenaarders in onze gelederen opgenomen en zijn ze volledig geïntrigeerd. De oude rivaliteit is inmiddels begraven.

Walking Football Blauw-Zwart is opgericht op 25 juni 2021 en bestaat inmiddels drie jaar en we gaan met een groep van 22 deelnemers het vierde seizoen in. Om dat te vieren houden we voor de deelnemers en hun partners op vrijdag 19 juli 2024 een barbecue.

Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 55 jaar en ouder. Heb je zin om je aan te sluiten bij deze gezellige en sociale club, kijk dan op de website van Blauw-Zwart onder het kopje Voetbal – Walking Football. Hier vind je de nodige info. Ook kan je een email sturen naar:  josmargo@ziggo.nl   

Continue Reading