Connect with us

Bussiness

Workday versterkt zijn partner business

Published

on

Met Built on Workday kunnen partners speciaal gebouwde apps creëren die de zakelijke uitdagingen van klanten kunnen oplossen.  De apps kunnen ze via Workday Marketplace op de markt brengen, waardoor klanten nog meer waarde uit hun Workday-investeringen kunnen halen.

Workday heeft verder nieuwe AI-functionaliteit geïntroduceerd om het voor ontwikkelaars en partners eenvoudiger te maken oplossingen op het Workday-platform te bouwen en voor klanten om die oplossingen te vinden en ervan te profiteren. De nieuwe functionaliteit bestaat uit AI-updates voor het ontwikkelaarsplatform van het bedrijf, Workday Extend en het beschikbaar maken van Workday AI Marketplace, waarmee klanten op één centrale plek toegang krijgen tot de beste AI-oplossingen van Workday en zijn partners.

Google Cloud

Google Cloud heeft een uitgebreid partnerschap met Workday aangekondigd. Door de samenwerking zal Workday Gemini modellen en Vertex AI gebruiken binnen Workday Extend om bedrijfsprestaties te optimaliseren, bedrijfsinzichten te genereren en transactie- en afsluitprocessen te versnellen. De bedrijven kondigden ook aan dat Workday-oplossingen nu beschikbaar zijn op de Google Cloud Marketplace, waardoor het nog makkelijk wordt voor Google-klanten en nieuwe Workday-klanten om Workday-oplossingen aan te schaffen en in te zetten op de wereldwijde, vertrouwde infrastructuur van Google Cloud.

Continue Reading