Connect with us

Tech

Insight neemt New World Tech – NWT over

Published

on

NWT is actief in het hele Verenigd Koninkrijk en heeft binnen de sector een reputatie opgebouwd vanwege zijn praktische IT-ervaring en succesvolle levering van complexe projecten voor grote organisaties in de financiële dienstverlening, de automobielsector, de TMT en de publieke sector. Met een bewezen staat van dienst in het aansturen van organisatorische veranderingen en het bereiken van digitale transformatiedoelstellingen, staan ​​NWT-consultants vooral bekend om hun werk op het gebied van strategische ondersteuning van complexe projecten en programma’s.

“Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor Insight in zijn evolutie”, aldus Adrian Gregory, Insight EMEA President. “Organisaties hebben een partner nodig die hun toekomstige bedrijfsmodellen adviseert, ontwerpt, bouwt en implementeert met behulp van technologie, waardoor hun digitale reis wordt versneld. Met de toevoeging van NWT kan Insight voortbouwen op zijn expertise als Solutions Integrator. Hun aanpak en technieken zijn geworteld in zorgvuldigheid en precisie, en ze hebben een reputatie voor het leveren van kwaliteit, tijdigheid en waarde.”

Advies-, assurance- en technische diensten

NWT bestaat voornamelijk uit ervaren senior CTO’s, programma- en projectmanagers en oplossingsarchitecten. Hun kernexpertise ligt in het leveren van een breed scala aan advies-, assurance- en technische diensten aan grote organisaties, waaronder de publieke sector. Hun specialisatiegebieden omvatten sourcingstrategie en -beheer, technische adviesdiensten, ServiceNow-oplossingen, bedrijfstransformatie, ontwikkeling van strategische roadmaps, integratiemogelijkheden, bedrijfsveranderingsbeheer en programmaborging.

NWT staat bekend om het inspelen op de groeiende behoeften van bedrijven op het gebied van automatisering, gebruikerservaringen op consumentniveau en datagestuurde workflows. Het is een ideale aanvulling op Insight en helpt klanten hun doelen op het gebied van digitale transformatie snel en efficiënt te bereiken.

“Onze overname door Insight spreekt boekdelen over hun erkenning van het talent en de expertise die we bij NWT hebben”, aldus Glenn Ballard, CEO van NWT. “Insight heeft een bekroonde reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner, toegewijd aan het helpen van organisaties om hun volledige potentieel te bereiken. NWT heeft jarenlange ervaring in strategie en transformatie. Insight heeft ook nieuwe mogelijkheden verworven, waaronder developer power (Amdaris), een automation engine (Infocenter), cloud competence (SADA) en Insight’s bestaande wereldwijde mogelijkheden. Wij geloven dat onze vaardigheden en ervaring de portfolio van Insight perfect zullen aanvullen. Met Insight’s uitgebreide partnerschappen en accreditaties zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten kunnen helpen hun doelen sneller en met meer flexibiliteit te bereiken. Met NWT die zich bij Insight aansluit, brengen we onze eersteklas zakelijke en IT-strategiemogelijkheden samen met een wereldwijde technologie- en serviceorganisatie, waardoor we onze klanten meer waarde kunnen bieden wanneer dat het meest nodig is. Door de krachten te bundelen met Insight worden we een onstuitbare entiteit in de snelle wereld van transformatie.”

Continue Reading