Connect with us

Tech

Partners in Technology sluit zich aan bij Expertum Group

Published

on

Complementariteit van expertise

Hoewel beide organisaties veel overeenkomstige expertise hebben, is er tevens sprake van een grote complementariteit. Waar Partners in Technology de primaire focus heeft op Architectuur, SAP Project- en Interim Management, SAP Application Management, Development Integratie en Security brengt Expertum juist kennis in het functionele domein zoals S/4HANA en Analytics. Daarnaast heeft Expertum veel ervaring met SAP’s cloud & innovatieplatform SAP BTP.

Unieke match op expertise en DNA

“Beide bedrijven hebben een zeer vergelijkbaar profiel en bedrijfscultuur” aldus Sjoerd van Middelkoop, Managing Director van Expertum Nederland. “De manier waarop wij bij Expertum samenwerken met onze klanten, onze expertise en innovatie toepassen en impact willen maken met ons werk, zien wij sterk terug in de ervaringen die we met de collega’s van Partners in Technology hebben mogen opdoen. “Bovendien zien we, dankzij onze gedeelde focus op de mens binnen de organisatie, persoonlijke ontwikkeling en respect voor elkaar, een unieke match tussen onze beide organisaties.”.

Consultants en klanten nóg meer te bieden

“Het is een samenwerking waar we met Partners in Technology heel trots op zijn. Op verschillende fronten werkten wij al samen met Expertum Nederland. Deze stap was voor ons dan ook logische en essentiële vervolgstap om zowel onze mensen als onze klanten nóg meer te bieden. Zo kunnen onze consultants op technisch vlak meer sparring vinden bij Expertum waarmee we een serieuze sprong voorwaarts maken”. Aldus, Chris Tegelaar, Managing Director van Partners in Technology. “Door deze samenwerking, en de toevoeging van functioneel SAP-consultants van Expertum, zijn we nu écht in staat om innovatieve SAP projecten van A tot Z te realiseren”.

Nieuwe combinatie

De focus in de komende periode zal voornamelijk liggen in het versterken van expertise door uitwisseling van kennis en ervaring tussen mensen van beide organisaties. Daarnaast zullen Expertum en Partners in Technology gaan onderzoeken bij welke klanten meerwaarde kan worden gerealiseerd.

Continue Reading