Connect with us

Entertainment

Quentin Steenwinkel duikt op in all stars-seizoen Ex on the Beach

Published

on

Welke ex is next?

Door RTL Boulevard·20 mei 2024·Aangepast: 20 mei 2024

© Videoland

RTL

In ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’ is zondagavond opnieuw een oude bekende aangespoeld. Quentin Steenwinkel (33) dook zondagavond op in de realityserie, terwijl hij momenteel een relatie heeft met ‘Love Island’-ster Naomi.

“Tegenwoordig word ik ook weleens DILF genoemd”

“Tegenwoordig word ik ook weleens DILF genoemd”, zegt Quentin bij zijn rentree. Hij heeft twee kinderen met Channah Koerten, ook bekend van Ex on the Beach. “Ik ben die sexy daddy tegenwoordig. Ja, deze daddy still got it, dus daddy is hier voor jullie.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er gingen al even geruchten over Quentins deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Hij heeft dus inderdaad acte de présence gegeven in Colombia, waar de realityserie dit seizoen is opgenomen. Quentins terugkeer in Ex on the Beach vond plaats vóórdat hij een relatie kreeg met Naomi van Love Island, maar de timing van uitzenden is wellicht wel wat ongelukkig nu de twee tortelduiven officieel een setje zijn. Gaat Quentin het bed met iemand delen? 

 

Je kunt Ex on the Beach: Double Dutch All Stars terugzien op de site van MTV of elke dinsdag bij Videoland. 

In de nieuwste Realitea vertellen Quentin en Naomi over hun ontmoeting en relatie. En zouden ze meedoen aan Temptation Island

Continue Reading