Connect with us

Travel

Travel Counsellors kent ‘meest succesvolle verkoopdag ooit’ – Reisbizz

Published

on

Travel Counsellors Nederland beleefde afgelopen vrijdag zijn meest succesvolle verkoopdag ooit. Dat laat de organisatie weten. Het record van 30 januari 2023 werd voor 17:00 uur op die dag verbroken. De boekingen bleven ook daarna zogezegd binnenstromen.

“Het is opmerkelijk dat zo’n indrukwekkend record zo vroeg in de maand januari wordt behaald”, aldus Travel Counsellors. “En bovendien zo vroeg op een doorgaans lange werkdag voor zelfstandige reisadviseurs (ZRA).” Er werd volgens de organisatie een aanzienlijke omzet gegenereerd voor bestemmingen als de Malediven, Zuid-Afrika, Indonesië en Turkije, met samenwerkingen met partners als KLM en Holland America Line.

 Niet alleen Travel Counsellors Nederland, maar ook Travel Counsellors België brak het record ruimschoots afgelopen vrijdag, gezamenlijk resulterend in een dagomzet van maar liefst een miljoen.

Het gehele Travel Counsellors-concern behaalde vorige week ook al een record met het in 24 uur wereldwijd behaalde omzetbedrag van 7,5 miljoen pond (8,7 miljoen euro).

Continue Reading