Connect with us

Basketball

Atradius Collections shirtsponsor Nederlandse nationale basketbalteams

Published

on

Basketball is de snelst groeiende sport in Nederland en uiteraard is de Nederlandse Basketball Bond (NBB) er alles aan gelegen om die trend door te zetten. Ook op sportief gebied gaat het basketball voor de wind. Op recente EK’s en WK’s werden in totaal 11 elf medailles behaald.

Als shirtsponsor wordt Atradius Collections bij zowel de vrouwen als de mannen zichtbaar bij de 5 tegen 5 en 3×3 Orange Lions. De NBB stelt daarvoor de rugpositie op de shirts beschikbaar. Atradius Collections is er trots op dat zij met dit partnership een bijdrage mag leveren aan de verdere professionalisering van de basketbalsport.

“We zien veel paralellen tussen het basketball en de kernwaarden van Atradius Collections: teamwork, flexibiliteit en ambitie. Dat maakt deze samenwerking voor ons een perfecte match. En wij rebounden natuurlijk al jaren onbetaalde facturen”, aldus Douglas Voeten, Head of Global Marketing bij Atradius Collections. ”Daarnaast starten we de sponsoring op een top moment. De Olympische spelen staan voor de deur en beide 3×3 teams maken goede kans om zich te kwalificeren. Het geeft ons team en onze klanten een positieve buzz om onderdeel te zijn van deze reis naar Parijs.”

Maarten Hoffer, Algemeen Directeur bij de Nederlandse Basketball Bond: “Met de stormachtige groei die wij doormaken worden we ook steeds aantrekkelijker voor partijen als Atradius Collections: partners die de kracht van basketball inzien en ons willen helpen onze dromen en ambities te realiseren, in de breedte én in de topsport. Zonder investeringen immers geen groei. We hebben de ambitie een sport te zijn waar elke Nederlander, op welke manier dan ook, bij betrokken wil zijn. Om daar te komen hebben we partners nodig die in ons geloven. Die ons supporten en tegelijk uitdagen om beter te worden. Atradius Collections is zo’n partner.”

Douglas Voeten: “Naast de Olympische doelen is het voor ons een ideaal partnership omdat alle Orange Lions-teams internationaal spelen, waardoor we ook in andere landen extra exposure kunnen genereren rondom ons merk. Kortom: we zijn helemaal Ready to roar together.”

Op de foto: Maarten Hoffer (links) overhandigt tijdens een interland een wedstrijdshirt aan Martijn Brouwer, Commercieel Directeur bij Atradius Collections

Continue Reading