Connect with us

Tech

Bechtle koopt Spaanse Apple reseller iDoo Tech SL

Published

on

Bechtle zet zijn expansie op de Spaanse markt voort nadat het in augustus 2023 het IT-systeemhuis Prosol heeft overgenomen. De focus van iDoo Tech ligt op de B2B-verkoop van Apple-producten, inclusief advies, training en ondersteuning. Het is de bedoeling dat in de toekomst alle Apple-activiteiten van Bechtle Spanje door iDoo Tech zullen worden afgehandeld met als doel de Apple Authorized Enterprise Reseller-status te bereiken om zakelijke klanten een nog uitgebreider service- en oplossingenportfolio te bieden bovenop de verkoop van hardware. Bechtle heeft sinds 2018 de hoogste Apple-partnerstatus en is een van de slechts vier Apple Authorized Enterprise Resellers in Duitsland.

“We zijn blij met deze volgende stap op weg naar een succesvolle toekomst voor iDoo Tech. Als onderdeel van de Bechtle Group zien we uitstekende mogelijkheden voor verdere groei en de kans om onze klanten een nog breder portfolio aan te bieden”, zegt Rafa Cayuelas, Managing Director van iDoo Tech.

“Met iDoo Tech hebben we een geweldige kans om onze Apple-activiteiten te versterken en de relaties met een van de belangrijkste leverancierspartners op de Spaanse markt te onderhouden. We krijgen er ook een gerenommeerd team bij dat ons zal helpen onze groeidoelstellingen te bereiken”, zegt Konstantin Ebert, COO, IT E-commerce, Bechtle AG.

Bechtle heeft sinds 2001 voet aan de grond in Spanje met zijn e-commercebedrijf Bechtle direct en heeft met iDoo Tech nu zo’n 150 medewerkers in dienst in het land. Zoals gebruikelijk blijven de aankoopprijs en voorwaarden vertrouwelijk.

Continue Reading