Connect with us

Travel

Daan Blanket (Miradouro Travel) de nieuwe nummer 1 in Smile Society Top 100 lijst – Reisbizz

Published

on

Sunny Cars heeft de nieuwe Smile Society Top 100 weer bekendgemaakt. Daan Blanket van Miradouro Travel mag zich dit kwartaal de beste van Nederland noemen.

“De Smile Society is de leukste club van Nederland waar je elk kwartaal tot 15 procent extra korting op je huurauto kan verdienen”, aldus Sunny Cars. Deze korting komt bovenop de standaard 20 procent die elke reisagent van de autohuurspecialist ontvangt. De inzet van Daan wordt door Sunny Cars beloond met een autohuurcheque t.w.v. 500 euro.

Daan richtte 1,5 jaar geleden zijn bedrijf Miradouro Travel op, een vakantiespecialist met de focus op reizen naar Madeira en de Azoren. Dat hij nu al op nummer 1 staat in de top 100 lijst, is voor hem dan ook een grote verbazing. “Vorig jaar stond ik ook in de lijst, maar op plek 31. Toen ik dit kwartaal het telefoontje kreeg, was ik verbaasd. Ondanks dat ik veel huurauto’s geboekt heb en mijn bestemmingen zich ervoor lenen om met huurauto te ontdekken, kon ik een nummer 1 positie niet geloven. De autohuurcheque ga ik snel inwisselen tijdens mijn reis naar de Azoren over een paar weken”, vertelt Daan.

Fieneke van Heusden-Bosters, Account Manager Retail & ZRA’s Sunny Cars Nederland: “Daan is het levende bewijs dat het haalbaar is om zo hoog in de lijst te komen. Anderhalf jaar geleden nam Daan contact met ons op. Hij wilde graag een Sunny Cars account om huurauto’s te kunnen aanbieden aan zijn klanten. Toen ik hem de vraag stelde of hij kon inschatten hoeveel huurauto’s hij verwacht te verkopen, vond hij dit lastig. Nog geen twee jaar later heeft hij een fantastisch resultaat neergezet. Ik weet zeker dat dit komt door de passie hoe hij over de eilanden vertelt.”

De kaarten opnieuw geschud
Begin april is weer een nieuw kwartaal in gegaan en maakt iedereen weer kans om een positie te bemachtigen in de Smile Society Top 100. “Naast autohuurkorting versturen we begin juli de laatste uitnodigingen voor ons Smile Society Event in september. Stond je afgelopen jaar niet in de lijst? Draai de motor aankomende maanden op volle toeren. Het wordt een dag die in het teken staat van lachen, gieren en gillen! Hier wil je bij zijn”, vertelt Fieneke.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Continue Reading