Connect with us

Basketball

De Nederlandse Basketball Bond houdt in februari en maart selectietrainingen voor de Orange Lions vrouwen U15.

Published

on

De Nederlandse Basketball Bond houdt in februari en maart selectietrainingen voor de Orange Lions vrouwen U15. Er staan in totaal vier trainingen gepland. De eerste is op zaterdag 5 februari in Sporthallen Zuid in Amsterdam, gevolgd door selectietrainingen op zaterdag 19 februari, zaterdag 5 maart en zaterdag 19 maart, alledrie in sporthal Ookmeer in Amsterdam. Er wordt steeds getraind van 10.00 tot 12.30 uur. Het gaat om speelsters die geboren zijn in 2007 of 2008.

De bond realiseert zich dat kandidaat-speelsters wellicht zelf op zaterdag een wedstrijd moeten spelen, vandaar de keuze voor vier verschillende data. Speelsters zijn welkom op allevier de dagen, als dat in hun schema past. Speelsters die niet op een van de vier zaterdagen kunnen, wordt wel gevraagd zich aan te melden. Er zal dan worden gekeken hoe zij de komende periode toch kunnen worden bekeken.

Aanmelden kan door een email te sturen naar andrea.congreaves@basketball.nl. Vermeld in die mail je naam, geboortedatum, club, positie, telefoonnummer, emailadres, naam van je vader plus telefoonnummer, naam van je moeder plus telefooonnummer en naam van je coach plus telefoonnummer.

Continue Reading