Connect with us

Shopping

Kabelshop.nl wint wederom publieksprijs Shopping Awards XS 2017

Published

on

Webshop Kabelshop.nl is in de strijd om de Shopping Awards 2017 voor de tweede keer op rij verkozen tot beste webwinkel in de categorie consumenten elektronica & telecom. Vorig jaar ontving Kabelshop.nl van de consument het hoogste rapportcijfer en werd hierdoor als jongste deelnemer ooit verkozen tot winnaar. Ook dit jaar werd de webshop door de consument als favoriet gekozen binnen hun categorie. Guy van den Hazel, Fouad El Yandouzi, Piotr Kreuning (foto) namen de prijs in ontvangst.

Duizenden consumenten beoordeelden de afgelopen maanden hun favoriete webwinkels. Dit gebeurde via een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door KiyOh. Dertien webwinkels met een jaaromzet tot 4 miljoen ontvingen uiteindelijk een Shopping Award Publieksprijs XS in hun eigen categorie.

Directeur en mede-oprichter Piotr Kreuning was zeer verheugd met het winnen van de award: “Ondanks de gigantische groei die wij hebben meegemaakt, hebben wij de service die onze klanten verdienen niet uit het oog verloren. Dit heeft geresulteerd in het wederom winnen van deze belangrijke Award. ”

De Thuiswinkel Awards, die jaarlijks worden uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland, gaan vanaf 2017 verder onder een nieuwe naam: Shopping Awards. Het veranderende consumentengedrag en de samenwerking tussen ANVR, InRetail en Thuiswinkel.org zijn de redenen voor de verandering.

De feestelijke uitreiking vond dit jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De prijzen werden uitgereikt door sportjournalist en host Jan Joost van Gangelen.

De winnaars van de Shopping Awards XS:

 

Auto & Accessoires:

Oprijplatenshop.nl

 

Baby, Kind & Speelgoed:

VonVaVoom.nl

 

Computer, Hard- & Software:

Sneltoner.nl

 

Datingsites :

Pepper.nl

 

Doe-het-zelf & Hobby:

Werkbankenwinkel.nl

 

Elektronica & Telecom:

Kabelshop.nl

 

Eten & Drinken:

Koffievergelijk.nl

 

Lingerie & Ondermode:

Boxers.nl

 

Mode:

acejewelers.com

 

Persoonlijke verzorging:

Parfumerie.nl

 

Sportswear:

Hardloopshop.nl

 

Tuin & Dieren:

Gereedschapswagens.nl

 

Wonen & Slapen:

Maatkussens.nl

 

Continue Reading