Connect with us

Fashion

Noteren maar! Dít is wanneer de laatste aflevering van Ex on the Beach seizoen 10 te zien is

Published

on

Ex on the Beach: Double Dutch 2024 is in volle gang, en zoals elk seizoen staat ook dit keer weer drama én lust centraal. Het zijn dit jaar de All Stars die daarvoor zorgen – wie dat precies zijn? Dat lees je hier. En we vertellen je ook meteen wanneer de laatste aflevering en reünie van EOTB 2024 (seizoen) 1o te zien zullen zijn.

Wanneer staat de reünie van De Bachelor 2024 op Videoland? >

Wie doen er mee aan Ex on te Beach: Double Dutch 2024 (seizoen 10)?

Acht sexy singles hebben opnieuw de kans gekregen om hun stoute schoenen aan te trekken en mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch. Maar wie zijn die originals? Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour mochten het seizoen dit keer aftrappen. En ook hun exen blijken geen onbekende van het programma te zijn. Zo is Megan Desaever (ook bekend van Temptation Island) bijvoorbeeld al uit de zee gekomen, en voegde Lesley Versprille zich onlangs ook toe aan de groep. Yup, dat kan alleen maar misgaan.

Komt Ramon van Ex on the Beach 2024 je bekend voor? Híer kan je hem al van kennen >

Laatste aflevering en reünie Ex on the Beach: Double Dutch 2024

Gelukkig kunnen we nog wel eventjes genieten van al het drama (en lust, duh), maar voor wie de laatste aflevering alvast in z’n agenda wilt noteren: die zal volgens onze berekening op zondag 2 juni te zien zijn bij MTV – en dinsdag 4 juni op Videoland. De afgelopen seizoenen telden namelijk allemaal negen afleveringen, plús een reünie. Die zal de week erop, op zondag 9 juni, verschijnen.

Als Digital Editor brengt Tanne Vleugels je dagelijks op de hoogte van de laatste trends: van mode tot lifestyle. Haar hart gaat sneller kloppen van goede guilty pleasures en de nieuwste it-items, die een combinatie met haar passie voor schrijven de ingrediënten vormen voor haar artikelen. In haar vrije tijd draait alles om balans. Ze vindt het heerlijk om alle toffe feesten en festivals af te gaan, maar kan ook erg genieten van een filmpje op de bank en het uitproberen van nieuwe healthy recepten. Haar favoriete bezigheden zijn het volgen van overpriced sportlesjes en het bezoeken van zoveel mogelijk hotpots in Amsterdam.

Continue Reading