Connect with us

Travel

Record: nog nooit behaalden zoveel Travel Counsellors Gold-status – Reisbizz

Published

on

Een bijzondere mijlpaal voor Travel Counsellors Nederland: maar liefst negen zelfstandige reisadviseurs, aangesloten bij de onderneming, behaalden de Gold-status. Nog niet eerder waren er zoveel Travel Counsellors met deze status.  

“Wat deze mijlpaal zo bijzonder maakt is de verscheidenheid binnen de groep”, laat het bedrijf weten. “Maar liefst twee Travel Counsellors hebben voor het eerst de Gold-status bereikt, één Counsellor is na een periode opnieuw Gold geworden en zes Counsellors hebben hun Gold status geprolongeerd. Twee van deze reisadviseurs, Caroline van Huigenbos en Chris Hendriks, dragen al 12,5 jaar achter elkaar de Gold Status. Zij zijn dan ook tijdens de conferentie in maart in het zonnetje gezet voor het bereiken van deze bijzondere prestatie.” De reisadviseurs met de gouden-status behoren tot beste 10 procent van alle Travel Counsellors wereldwijd.

Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland en België: “Het is een geweldige prestatie dat maar liefst negen Nederlandse Travel Counsellors de ‘gouden- status’ mogen dragen. Dit laat het mogelijke succes van alle ondernemende Travel Counsellors zien en maakt mij ontzettend trots!”

Continue Reading