Connect with us

Travel

Reminder: heb jij je al aangemeld voor de Travel Dates? – Reisbizz

Published

on

De Travel Dates staan voor de deur: een uitgelezen kans om bij te praten met collega’s en partners, kennis te delen en samen te werken. Negen enthousiaste touroperators staan te popelen om de reisagenten van Nederland te ontmoeten. Volgens de organisatoren zijn er voor de Travel Dates op 2 en 18 april nog enkele plaatsen beschikbaar, meld je daarom snel aan voor een van deze bijeenkomsten.

Op 2 of 18 april wordt je in respectievelijk Vinkeveen of Eindhoven ontvangen met een lekker drankje en een warme hap, waarna de bezoekers tijdens negen ‘Travel Dates’ worden geïnformeerd over de nieuwtjes en must-knows van de deelnemende touroperators.

De volgende reisorganisaties organiseren de Travel Dates: Avila Reizen, Buro Scanbrit, Fly to the West, Special Traffic, Travel Trend, de Jong Intra Vakanties, Weg van de Massa, Style in Travel en Sunair Vakanties.

Data:
14 maart in Zwolle – Kantoor Tioga Tours/Fly to the West
2 april in Vinkeveen – Locatie Zwier
18 april in Eindhoven- Eindhoven Airport Terminal

Ontvangst en diner: 16:30 uur
Presentaties: 18:00 uur
Borrel: 21:00 uur

Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Continue Reading