Connect with us

Travel

Sprekers Zakenreis Society geven inzicht in belang van luchtvaart in Nederland en automated mobility

Published

on

De spreekbeurt van Broekema heeft als titel: ‘No reason to be ashamed’; een nieuwe kijk op het belang van luchtvaart in Nederland.

Alkim praat de deelnemers bij met praktische voorbeelden over de stand van zaken op het gebied van automated mobility (waaronder zelfrijdende auto’s).

Gerben Broekema is een gepassioneerde luchtvaartstrateeg en ondernemer met een sterke ambitie om de transitie naar Aviation 2.0 te ondersteunen. Expert in eRegionale Luchtmobiliteit, in het bijzonder met betrekking tot economie, markt en maatschappelijke relevantie. Hij is diep betrokken bij verschillende elektrische luchtvaartinitiatieven tussen luchthavens en op ecosysteemniveau in Nederland en daarbuiten.

Gerben heeft jarenlange ervaring opgedaan als luchtvaart- en reisconsultant bij McKinsey&Company, en heeft ook bijna 10 jaar ervaring in een corporate omgeving bij de Schiphol Group met het leiden van groepsstrategie, internationale partnerschappen en internationale samenwerkingsverbanden. Daardoor kan Gerben analytisch vermogen, branche-expertise, ervaring met bedrijfsprocessen en teammanagement combineren om organisaties in nieuwe strategische richtingen te sturen.

Tom Alkim is Strategisch Adviseur Connected & Automated Mobility bij het Nederlandse bedrijf MAPtm, dat advies, digitale en operationele diensten levert in het ITS-domein. Tom heeft bijna 25 jaar ervaring in de publieke sector en werkte op het gebied van dynamisch verkeersmanagement, C-ITS en Connected & Automated Mobility voor Rijkswaterstaat, het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en de Europese Commissie.

De besloten bijeenkomst is kosteloos te bezoeken door partners van de Zakenreis Society, travel managers, inkopers van bedrijven, zakenreizen boekende secretaresses en genodigden. Geïnteresseerden die niet voldoen aan bovenstaande criteria zijn na goedkeuring vooraf welkom voor € 65 ex btw, als bijdrage in de kosten.

Aanmelden kan via onderstaande link. De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren. We zien je graag op maandag 10 juni aanstaande van 17.00 – 20.30 uur.

Meld je hier aan voor het Zomer Event.

Continue Reading