Connect with us

Tennis

Wimbledon in Nederland en België tot en met 2027 te zien op Eurosport en HBO Max – Eurosport

Published

on

Met de verlenging van de overeenkomst blijft The Championships, Wimbledon op Eurosport te zien in Nederland, België, Bulgarije, Tsjechië, Finland, Hongarije, IJsland, Noorwegen, Roemenië, Slowakije en Zweden. Iedere wedstrijd van het toernooi is te zien op HBO Max*, de vernieuwde versie van WBD’s streamingdienst. Wimbledon is hiermee in Nederland al sinds 2015 bij Eurosport te zien en in België vanaf 2016.

Ook de komende jaren volg je alle Nederlanders en Belgen tijdens alle Grand Slams exclusief op Eurosport en HBO Max, en is dit de enige plek waar je alle wedstrijden van de Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon én de US Open van start tot finish kunt bekijken. Net als álle wedstrijden tijdens de Olympische Spelen van Parijs 2024 aankomende zomer.

Wimbledon | Vondrousova schrijft geschiedenis – wint als eerste ongeplaatste speelster in open era

Wimbledon 2024 start 1 juli

De kwalificaties van Wimbledon beginnen dit jaar op 24 juni en zijn live te zien op HBO Max. De eerste ronde van het enige Grand Slam-toernooi op gras begint op 1 juli en is onderdeel van WBD’s spectaculaire sportzomer, met meer dan 5000 uur live content, waaronder iedere minuut van de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Vanaf 11 juni wordt het vernieuwde HBO Max gelanceerd in Nederland en België. Het vernieuwde HBO Max brengt het huidige HBO Max, discovery+ en Eurosport samen in een nieuwe en verbeterde app met nieuwe functionaliteiten, verhalen en werelden van Warner Bros., the DC Universe, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport, en meer dan twee keer zoveel content als nu al beschikbaar is. 

Continue Reading