Connect with us

Travel

Amsterdam’s travel app Stippl levert € 575K op om AI-gedreven aan te bieden travel planning: Meer weten | Silicon Canals

Published

on

AmsterdamGebaseerde stippl, een alles-in-een travel app, heeft aangekondigd dat het € 575 aan financiering heeft veiliggesteld. De financiering kwam van het Australische Marbruck Investments en Volve Capital uit Nederland.

Joost Bijlsma, Partner bij Volve Capital, zegt: “Investeren in travel apps betekent het ondersteunen van de reis van verkenning en ontdekking van hun gemeenschap. Stippl herdefinieert travelLer’s ervaringen, waardoor ambities worden omgezet in naadloze routes.”

“Volve Capital is erg enthousiast over de toekomst van Stippl en de kansen die deze nieuwe release biedt, waardoor een one-stop-shop voor travel plannen en ontdekken.”

Kapitaalgebruik

Met deze financiering wil Stippl AI-gedreven transformeren travel planning. Het combineren van generatieve AI met innovatieve tools en een bloeiende travel gemeenschap probeert het bedrijf gepersonaliseerde ervaringen te bieden. 

Bovendien heeft het bedrijf als doel om tegen eind 2024 een miljoen gebruikers te bereiken, en tegelijkertijd nieuwe abonnementsdiensten en gepersonaliseerde fotoboeken te introduceren om hun bedrijfsmodellen uit te breiden.

Luuk Verhoeven, CEO van Stippl: “De komende jaren willen we onze positie als leidende travel apps.”

– A message from our partner –

“Met Stippl willen we de travel ervaring voor iedereen travellers over de hele wereld, vanaf het moment dat ze plannen maken om hun dierbare herinneringen opnieuw te beleven. Met deze nieuwe financiering kunnen we de Stippl uitbreiden team en naar nieuwe hoogten werken.”

maken travel eenvoudig plannen

Stippl, opgericht in 2022 door Luuk Verhoeven, Omar Sheshtawy en Robin van Rijn, heeft als doel het vereenvoudigen travel planning en vervanging van Microsoft Excel als meest gebruikte travel planner wereldwijd.

Stippl helpt gebruikers bij het plannen van uitgebreide reizen, inclusief accommodatie, transport, activiteiten en meer. 

Het vergemakkelijkt het boeken van accommodaties via platforms zoals Booking.com, het organiseren van vervoer en het ontdekken van rondleidingen en activiteiten via GetYourGuide.com.

De lancering van de bijbehorende app in 2023, gekoppeld aan functies zoals travel Het maken van video’s met behulp van foto’s, videobeelden en sociale profielen heeft het gebruikersbestand in 160 landen op een kwart miljoen gebracht. Hiermee is de jaarlijkse doelstelling van het bedrijf verdubbeld.

Stippl is geschikt voor iedereen travellers, inclusief degenen die travel professioneel. Contentmakers kunnen de app gebruiken om routes te plannen, te delen en met hun publiek in contact te komen via het bijgewerkte gedeelte ‘Ontdekking’. Dit vergroot hun bereik en zorgt ervoor dat ze extra inkomsten kunnen genereren.

Behalve travellers, Stippl is ook beschikbaar voor travel bloggers en influencers, hotels en Destination Marketing-organisaties. Stippl is beschikbaar op IOS, Android en via van de. Beide zijn gratis en worden automatisch gesynchroniseerd.

In januari 2023 kwamen de Nederlanders travel platform € 400K veiliggesteld om de mondiale expansie te versnellen. Daarvoor, in december 2022, had Stippl dat ook € 400K opgehaald.

Continue Reading