Connect with us

Travel

Laura Koreman benoemd tot nieuwe directeur Uniglobe Travel Holland

Published

on

“Een nieuwe generatie gaat de afgesproken taken voortzetten. Haar benoeming tot directeur benadrukt niet alleen haar competentie, maar ook het vertrouwen dat we in haar hebben om de dagelijkse leiding van het Uniglobe Label in Nederland op zich te nemen”, melden franchisenemers Rob Jansen van Uniglobe Alliance Travel en Edwin Merk van Uniglobe Two Travel. De ondernemers voegen daaraan toe dat voorganger Cees Klinkenberg gedurende zijn carrière een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd in de reisindustrie, waarvan hij de laatste 17 jaar aan het roer stond van Uniglobe Travel Holland.

Doorgewinterde professional
De keuze voor Koreman lijkt een logische. Zij kent de organisatie en de ondernemers door en door, heeft de afgelopen decennia nauw samengewerkt met Klinkenberg en is verder een doorgewinterde professional met een lange staat van dienst bij Uniglobe Travel. Klinkenberg blijft tot 1 augustus beschikbaar als vraagbaak voor de organisatie.

Koreman is sinds 2002 betrokken bij Uniglobe Travel Holland. De laatste jaren als operationeel verantwoordelijke en verder belast met de taken marketing en communicatie.

Op de vraag waar haar prioriteiten liggen meldt Koreman dat ze doorgaat op het ingeslagen pad, waarbij efficiënter werken een belangrijk aandachtspunt is. “We zijn nadrukkelijk bezig met de inzet van artificial intelligence en robotics”, vertelt ze.

Ondersteuning
Koreman blijft haar huidige operationele, communicatie en industry relations-takenpakket voorlopig behouden. “We zullen haar hierbij ondersteunen vanuit onze kantoren”, melden ondernemers Merk en Jansen desgevraagd.

Op de vraag waarom men heeft gekozen voor Koreman als opvolger van Cees Klinkenberg antwoorden de Uniglobe-ondernemers: “Laura heeft ruim 20 jaar ervaring in zowel de nationale als de internationale onderneming. Ze is daarnaast onze steunpilaar, heeft een groot netwerk binnen de industrie plus een goede uitstraling en persoonlijkheid die passen bij Uniglobe. We verwachten van haar dat ze processen samen met ons blijft verbeteren en de leidende positie van Uniglobe naar het naar MKB helpt behouden.”

De ondernemers melden verder dat ze kan rekenen op hun commitment en betrokkenheid als het gaat om het verdelen van het takenpakket en het stroomlijnen van de organisatie.  Ook verwachten ze dat lijnen tussen het hoofdkantoor en de operatie in het land nog korter worden door intensief samen te werken.

Uniglobe Travel Holland heeft 9 reiskantoren die zijn gespecialiseerd in individuele zakenreizen, Marine & Offshore en MICE en richt zich op middelgrote reizende bedrijven en organisaties. Uniglobe Travel Holland is onderdeel van Uniglobe Travel International en bedient ondernemingen in meer dan 60 landen wereldwijd.

Continue Reading