Connect with us

Travel

Artiest Def Rhymz op 53-jarige leeftijd overleden

Published

on

In Nederland is de bekende zanger en artiest Def Rhymz zondag op 53-jarige leeftijd overleden. De in Suriname geboren artiest wiens echte naam Dennis Bouman is, was al een tijdje ernstig ziek.

Hij had hartproblemen en drie hartoperaties achter de rug. Tegen het Algemeen Dagblad zei hij vorig jaar dat hij wachtte op een ‘nieuw’ hart. Zijn familie heeft laten weten dat hij vredig is ingeslapen in het bijzijn van zijn dierbare familie en vrienden.

“Als naasten zijn wij niet alleen overweldigd door verdriet om het verlies van onze geliefde Dennis, die bekend stond om zijn creativiteit, unieke stijl en aanstekelijke muziek, maar ook trots dat hij ondanks hartfalen heeft gestreden tot het einde om bij ons te blijven. Dennis leefde al ruim vier jaar met een steunhart in afwachting op een mogelijke transplantatie. Door complicaties mocht het helaas niet zo ver komen”, zegt de familie in een verklaring.

De vrienden en familie zullen op een later moment bekendmaken waar en wanneer er gelegenheid zal zijn om afscheid te nemen en eer te bewijzen aan Def Rhymz.

In 1999 nam de artiest het nummer ‘Doekoe’ op, dat een grote hit in Nederland werd. Ook had hij veel succes met het nummer ‘Schudden’.

Vier maanden geleden gaf Def onderstaand interview waarin hij meer vertelde over zijn gezondheid:

Continue Reading