Connect with us

Tech

Dell Technologies versnelt AI-gedreven innovatie met de Dell AI…

Published

on

“AI transformeert het bedrijfsleven in een ongekend tempo. Datacenters moeten van de grond af aan worden ontworpen om de snelheid en schaal van AI aan te kunnen, terwijl nieuwe AI-pc’s de productiviteit en samenwerking transformeren”, zegt Jeff Clarke, vice-voorzitter en Chief Operating Officer van Dell Technologies. “Wat nodig is, is een nieuwe IT-infrastructuur en apparaten die speciaal zijn gebouwd om aan de specifieke eisen van AI te voldoen. De Dell AI Factory helpt klanten de adoptie van AI te versnellen met ‘s werelds breedste AI-portfolio en toonaangevende AI-ecosysteempartners, door benaderingen op de juiste maat en meer controle te bieden over AI-implementaties op locatie, aan de rand en in cloudomgevingen.”

Het leveren van infrastructuur om elk AI-resultaat te bereiken

Het end-to-end AI-portfolio van Dell, dat clientapparaten, servers, opslag, gegevensbescherming en netwerken omvat, vormt de basis van de Dell AI Factory. Dell Technologies breidt dat portfolio uit met nieuwe aanbiedingen die speciaal zijn gebouwd om aan de toenemende AI-eisen te voldoen.

AI-pc’s herschrijven de regels van creativiteit en productiviteit

Dell introduceert de meeste Copilot+ pc’s die worden aangedreven door Snapdragon X Elite- en Snapdragon X Plus-processors en met nieuwe Microsoft AI-ervaringen. Deze laptops zijn gericht op professionals en consumenten en bevatten ingebouwde AI met prestaties en een uitzonderlijke batterijduur. Deze transformerende pc-ervaring helpt gebruikers hun taken en workflows eenvoudig te beheren via lokaal computergebruik en verwerking via de GPU, CPU en NPU.

Vooruitgang in het beheren en beschermen van de gegevens die AI-innovatie stimuleren

PowerScale F910 all-flash-bestandsopslag komt tegemoet aan de behoeften van veeleisende AI-workloads, waardoor AI-inzichten sneller tot stand komen met tot 127% verbetering in prestaties en superieure dichtheid.

PowerScale: Project Lightning is een nieuwe, zeer performante softwarearchitectuur voor parallelle bestandssystemen die in PowerScale zal worden geïntegreerd om de trainingstijd voor grootschalige en complexe AI-workflows te versnellen.

Dell Solution for AI Data Protection helpt klanten kritieke AI-applicaties en -gegevens te beschermen met gegevensbescherming, software, apparaten en een referentieontwerp van Dell om de implementatie te stroomlijnen.

Uitgebreid netwerkportfolio levert de structuur die de AI-prestaties versnelt

Dell PowerSwitch Z9864F-ON , aangedreven door de Broadcom Tomahawk-chipset, verdubbelt de netwerkprestaties van AI-applicaties via een moderne netwerkarchitectuur die hoge doorvoer, lage latentie en eenvoudige schaalbaarheid levert, geschikt voor de meest veeleisende netwerkomgevingen.

Dell PowerEdge XE9680 ondersteunt Broadcom 400G PCIe Gen 5.0 Ethernet-adapters. Dankzij de combinatie van PowerEdge-hardware, PowerSwitch Z9864F-ON en 400G PCIe Gen 5.0 Ethernet-adapters kunnen organisaties betere prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie bereiken door robuuste ethernet-fabrics te bouwen.

Enterprise SONiC Distribution- innovaties verbeteren de AI-prestaties, terwijl SmartFabric Manager voor SONiC- software de implementatie, orkestratie en levenscyclusbeheer vereenvoudigt met één weergave van SONiC-fabrics.

Versnel de time-to-value van AI met een partner-ecosysteem

Diepgaande samenwerkingen tussen Dell en toonaangevende ecosysteempartners leveren strak geïntegreerde oplossingen op en maken het voor klanten gemakkelijker om aan de slag te gaan met AI.

Dell Technologies is verder de eerste infrastructuurprovider die samenwerkt met Hugging Face om een ​​geoptimaliseerde lokale implementatie van generatieve AI-modellen aan te bieden.  Met Dell Enterprise Hub on Hugging Face kunnen organisaties eenvoudig en veilig open, aangepaste grote taalmodellen (LLM’s) op locatie trainen en implementeren op de Dell-infrastructuur. Deze ervaring versnelt de time-to-value voor klanten die hun eigen AI-applicaties bouwen voor gebruiksscenario’s zoals chatbots en klantenondersteuning, en is direct toegankelijk binnen het toonaangevende open platform voor AI-bouwers van Hugging Face.

Dell Technologies zet zijn samenwerking met Meta voort om de implementatie van Meta Llama 3-modellen op locatie met de Dell-infrastructuur te vereenvoudigen, waarbij testresultaten, prestatiegegevens en implementatierecepten worden verstrekt.

Dell AI Solution voor Microsoft Azure AI Services versnelt de implementatie van AI-services, zoals spraaktranscriptie en vertaalmogelijkheden, gebouwd op het Dell APEX Cloud Platform voor Microsoft Azure.

Vereenvoudiging van het AI-traject met een uitgebreid dienstenportfolio

Dell breidt zijn uitgebreide portfolio van AI Professional Services uit om betere bedrijfsresultaten uit AI-initiatieven te behalen.

Implementatieservices voor Microsoft Copilot-oplossingen helpen organisaties de manier waarop ze werken te transformeren met deskundige begeleiding bij het omarmen van Microsoft Copilots-ervaringen in GitHub, Beveiliging, Windows en Sales.

Accelerator Services voor Dell Enterprise Hub op Hugging Face verkorten de time-to-value voor snelle AI-prototyping met behulp van de Dell Portal on Hugging Face met strategisch advies over tool- en modelselectie en afstemming van gebruiksscenario’s.

Dell AI Factory met NVIDIA

Dell Technologies heeft verder de Dell AI Factory met NVIDIA uitgebreid met nieuwe verbeteringen op het gebied van servers, edge, werkstations, oplossingen en services. De Dell AI Factory met NVIDIA, aangekondigd in maart, versnelt de adoptie van AI door geïntegreerde Dell- en NVIDIA-mogelijkheden of vooraf gevalideerde, full-stack-oplossingen te leveren.

Continue Reading