Connect with us

Tech

Dell Technologies World: Innovatie ontketenen voor partners

Published

on

Er schuilt een enorme kracht in samenwerking, en het benutten van kansen met het Dell Technologies partner-ecosysteem, aldus Milllard. Ze belicht tijdens  Dell Technologies World in Las Vegas een aantal nieuwe interessante toepassingen die channel partners kunnen verkopen.

PowerStore Prime

Dell kondigt PowerStore Prime aan, een alles-in-een aanbod dat de nieuwste PowerStore-release combineert met nieuwe programma’s en incentives voor partners. PowerStore Prime verbetert de prestaties, efficiëntie, veerkracht en multicloud-datamobiliteit van PowerStore. Het biedt partners ook meer mogelijkheden om samen te werken met Dell en beloont hen met aantrekkelijke incentives.

Dell APEX-portfolioverbeteringen vereenvoudigen IT-beheer

Dell breidt het Dell APEX-portfolio uit met nieuwe oplossingen voor AI en multicloud. De Dell Solution for Microsoft Azure AI versnelt de implementatie van AI-services, terwijl verbeteringen aan het Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift AI-gebruiksscenario’s ondersteunen. Dell APEX AIOps SaaS breidt AI-gestuurde observatie en incidentbeheer uit, terwijl Dell APEX Navigator SaaS Kubernetes-opslagbeheer en ondersteuning voor Dell APEX File Storage voor AWS en Microsoft Azure toevoegt.

Dell AI Factory en AI Focus Partner Network stimuleren AI-gedreven innovatie

Dell lanceert de Dell AI Factory, een uitgebreid platform dat AI-oplossingen levert van randapparaten tot de cloud. Het Dell AI Focus Partner Network erkent partners die geavanceerde AI-mogelijkheden aantonen en biedt hen toegang tot middelen en training om hun AI-praktijken te laten groeien.

Introductie van Client Partner of Record

Dell breidt zijn Partner of Record-programma’s uit met clients om de voorspelbaarheid te vergroten en de investeringen van partners te beschermen. Als het verkoopteam van Dell een kans ontdekt in een account met een geregistreerde partner, zullen ze samenwerken met die partner om de deal te sluiten.

Samen de toekomst bouwen

“Onze partners zijn cruciaal voor ons succes,” zegt Denise Millard, Chief Partner Officer van Dell Technologies. “Samen stimuleren we de bedrijfsgroei met baanbrekende oplossingen. We zijn verheugd om te zien hoe onze partners deze nieuwe aankondigingen gebruiken om innovatie te ontketenen en hun klanten te helpen slagen.”

Lees hier de hele blog van Denise Millard.

Continue Reading