Connect with us

Shopping

Deze Verstappen winkels zijn er te vinden in Nederland

Published

on

Ben jij groot fan van Max Verstappen en wil je je collectie aanvullen met zijn merchandise? Dan kan je hier de fysieke winkels van Verstappen.com vinden in Nederland.

Swalmen

Hoewel Max Verstappen is geboren in België, bracht hij het grootste gedeelte van zijn jeugd door in Nederland. In Limburg om precies te zijn. Het is dan ook niet zo vreemd dat er een officiële winkel van Verstappen.com te vinden is in de provincie, in het plaatsje Swalmen.
Het is ook niet zomaar een winkel, maar de eerste winkel die door de F1-coureur is geopend en het ‘vlaggenschip’. In de winkel is namelijk het volledige online aanbod te vinden, van caps, t-shirts, jassen en rompers tot aan schaalmodellen van de auto en helmen van Max Verstappen.
De Max Verstappen Shop is bovendien ook een soort museum voor de Nederlander. Naast alle spullen die je er kan kopen zijn er in de winkel ook unieke bezienswaardigheden te vinden. Veel bekers die Verstappen heeft gewonnen zijn er te bewonderen en ook zijn allereerste kart. Maar de grootste blikvanger is de Red Bull Racing RB12, waarin Verstappen zijn eerste Grand Prix-overwinning behaalde in 2016.

Lelystad

Omdat fans van Verstappen door heel Nederland te vinden zijn en niet alleen in Limburg, werd besloten om nog een winkel van Verstappen.com te openen in het land. Deze keer zo’n beetje precies in het midden van Nederland, namelijk de Batavia Stad Fashion Outlet naast Lelystad.

Hoewel de collectie iets minder groot is dan in Swalmen, kan je in Batavia Stad terecht voor een groot gedeelte van de Max Verstappen- en Red Bull Racing-collectie. Niet alleen kleding, maar ook accessoires en schaalmodellen.

De Max Verstappen Shop in Batavia Stad is ook niet te missen. Vlak voor de deur staat namelijk ook één van de auto’s waarin de regerend wereldkampioen heeft gereden in een soort vitrine. Net alsof het een gigantische versie van een modelauto is.

Zandvoort

De laatste jaren wordt de Formule 1 in Nederland niet alleen verbonden met Max Verstappen, maar ook met Circuit Zandvoort. Daar wordt immers sinds 2021 weer de Grand Prix van Nederland georganiseerd.
Het is dan ook de ideale locatie voor de derde locatie van een fysieke Verstappen.com-winkel. De zogeheten Verstappen.com Cube is alleen wel een stuk kleiner dan de andere locaties en is bovendien een stuk minder goed te bezoeken. De shop in Zandvoort is namelijk alleen te bezoeken tijdens race-activiteiten op het circuit. De kalender voor die activiteiten is hier te vinden.
Continue Reading