Connect with us

Tech

Rick Willems nieuwe CTO van tech scale-up JEX

Published

on

Willems is sinds het eerste uur aan boord en vervulde verschillende rollen binnen het IT-team. Met deze stap voegt hij zich bij vier andere directieleden en geeft hij leiding aan een team van bijna 100 medewerkers.

Na zijn opleiding tot Software Engineer is Willems werkzaam geweest in de detacheringsmarkt voor verschillende softwarebedrijven, waaronder Accenture, Centric en Team Rockstars IT. Sinds 2020 zet hij zich in voor JEX.

Door zijn loopbaan heeft Willems een duidelijke visie ontwikkeld voor de IT-strategie van JEX. Als directielid krijgt hij de ruimte deze visie door te voeren. Willems: “Door mijn veelzijdige werkervaring binnen de IT-sector heb ik voor mezelf een duidelijk beeld geschetst van hoe een succesvolle IT-organisatie opereert. Bij JEX heb ik sinds dag één de vrijheid gekregen om met deze visie de IT-afdeling te bouwen. Het vertrouwen dat JEX in mij heeft, wil ik doorgeven aan het team dat ik als CTO mag leiden. Zo creëren we een werkomgeving waar de beste ideeën tot stand komen.”

Continue Reading