Connect with us

Shopping

Shop till you drop: ‘s werelds grootste Pull&Bear geopend in Nederland

Published

onTé leuk: sinds donderdag 29 februari is Rotterdam de thuisbasis van ‘s werelds grootste Pull&Bear-winkel. Met een indrukwekkende omvang van 1715,75 vierkante meter en een uitgebreide selectie van de nieuwste modetrends, belooft deze flagship store een ongeëvenaarde shop-ervaring te bieden. Een perfect excuus voor een dagje – of weekendje – Rotterdam, dus!Nieuw concept

Eind februari opende internationale kledingformule Pull&Bear een nieuwe winkel in hartje Rotterdam, op de Lijnbaan 132 om precies te zijn. Het pand is gelegen tussen de belangrijkste winkelstraten: Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en Beustraverse. De heropening van het Pull&Bear-filliaal belooft een totaal nieuw winkelconcept, welke de jeugdige, relaxte en energieke vibes uitstralen die het merk kenmerken. Het pand is uitgerust met de meest ultramoderne snufjes zoals zelfscankassa’s en een geautomatiseerd systeem voor het afhalen en retourneren van online bestellingen. We like!

Met een enorme 1715,75 vierkante meter aan ruimte is deze flagship store niet alleen een fashion heaven, maar een ware belevenis op zich. De kledingstukken zijn netjes georganiseerd en hangen precies waar je ze verwacht te vinden. Dit alles om jouw winkelervaring zo vlekkeloos en moeiteloos mogelijk te maken.


Pashokjes

Enne, ook niet geheel onbelangrijk: de pashokjes. Naast de reguliere paskamers, wordt elke verdieping van de winkel verrijkt door twee unieke paskamers die zijn omgetoverd tot heuse contentruimtes! Ja, je leest het goed: door de perfecte verlichting en slimme spiegelopstellingen in deze pashokjes, zijn ze niet alleen ideaal voor het passen van kleding, maar ook voor het creëren van videocontent voor platforms zoals TikTok of Instagram.

Zeg die vervelende, alles behalve flatteuze verlichting die je vaak in paskamers aantreft dus maar gedag. En naast je shopsessie kun je hier dus ook nog eens heerlijk tijd doorbrengen om te brainstormen, filmen en je creatieve ideeën tot leven te brengen. Wij gooien alvast een datumprikker uit voor een dagje Rotterdam, ga jij de winkel bezoeken?

Bron: NSMBL | Beeld: Adobe StockContinue Reading