Connect with us

Tech

Dell Technologies: Partner First For Storage is groot succes

Published

on

Denise Millard (foto), Chief Partner Officer van Dell dat verkoop van Dell storage toepassingen via channel partners sterk is gegroeid sinds de introductie van de ‘Partner First For Storage’ strategie. 

De Partner First-strategie voor opslag van Dell Technologies is volgens Millard een doorslaggevend succes, met meer tevreden partners, toenemende kansen en een gezamenlijke focus op de toekomst van dataopslag. Dit programma bewijst dat Dell zich inzet voor het kanaal en erkent het belang van partners in het leveren van innovatieve oplossingen aan klanten.

Volgens haar wordt er nauwer samen gewerkt tussen Dell sales teams en partners, onder andere rond trainingen en account sessies.

AI-workloads

Michael Dell, CEO van Dell Technologies, benadrukte de toenemende samenwerking met partners. Klanten vragen om moderne data storage toepassingen, met name voor ongestructureerde data die door AI wordt gebruikt. Dell is van plan de data storage topspeler te zijn voor AI-workloads met schaalbare en flexibele data storage oplossingen.

Continue Reading